Relatiegeschenken

Om uw relaties een blijk van waardering te geven, of uw personeel in het zonnetje te zetten beschikt Slijterij Tjokko over een zeer ruim assortiment relatiegeschenken. Een mooie fles wijn of gedistilleerd kan een mooie attentie zijn om uw goede relatie te benadrukken.

Het hele jaar door vindt u in onze winkel een ruim assortiment aan drankpakketten. Bijvoorbeeld een traditionele biermand, maar ook diverse wijnpakketten. Indien u speciale wensen heeft proberen wij deze graag voor u uit te voeren; aan creativiteit ontbreekt het ons niet. Graag ontvangen wij uw aanvraag een dag van te voren zodat wij uw pakket met grote deskundigheid kunnen voorbereiden en desgewenst voor u kunnen bezorgen.

Ook een fles met uw eigen gepersonalieerde tekst, of wellicht uw bedrijfslogo, kunnen wij voor u verzorgen, en natuurlijk feestelijk verpakken!

Feestje geven?

Of u nu een groot bedrijfsfeest geeft of een verjaardag thuis, u heeft al snel een tap-installatie, statafels, tafels en stoelen, party-verlichting, tenten en dergelijken nodig. Heeft u deze niet? Maak dan gebruikt van onze party en verhuur service.