Gordon's

Gordon’s geschiedenis

EEN TROTSE GESCHIEDENIS

Alexander Gordon’s passie voor zaken begon vorm te krijgen in 1769. Hij bouwde een distilleerderij in Southwark, Londen, die bekend stond om zijn uitstekende, schone watervoorziening. Daarna beheerste hij de kunst van het distilleren van een gin van hoge normen die iedereen kon vertrouwen en genieten.

Vandaag is Gordon’s’s werelds bestverkopende Gin. Bekroond met vier Royal Warrants en een indrukwekkende selectie internationale gin-prijzen.

Origineel voor bijna 250 jaar, creëerde Gordon het klassieke gin-karakter om de perfecte G & T te maken met een schone, juniper dominante smaak. Vanaf het begin van onze geschiedenis exporteren we over de hele wereld en hebben we vandaag de status van ’s werelds favoriete gin verdiend.

Maar hoewel we erg trots zijn op onze geschiedenis, zijn we aan het eind van de dag een gokje voor plezier.

Gordon’s Gin

Alexander Gordon begon zoals hij wilde doorgaan – door de best mogelijke ingrediënten te kopen. Deze aandacht voor detail en hoge juniper-inhoud heeft Gordon verdiend als de ‘ginniest’ van gins.

Gordon’s Pink

Gordon’s Premium Pink Gin is een heerlijke frambozen en rode bessen gin. Gebaseerd op een originele rode fruit-ginrecept van Gordon’s uit 1880. Gemaakt met de hoogste kwaliteit ingrediënten om het perfecte evenwicht te creëren tussen de verfrissende smaak van Gordon’s en de natuurlijke zoetheid van frambozen en aardbeien met een hint van rode bessen. Met uitsluitend natuurlijke aroma’s.

Geef een antwoord