Licor 43Na het etenOntspannen

CARAJILLO 43

CARAJILLO 43

Bij deze manier van serveren wordt de stevige, ietwat bittere smaak van espresso gecombineerd met de kruidige zoete smaak van Licor 43.

INGREDIËNTEN

35 ml Licor 43

1 kopje warme espresso (+/- 35ml)

ijsblokjes

METHODE

  1. Vul het glas tot de helft met ijsblokjes en giet de Licor 43 er overheen.
  2. Dien dit samen met het kopje hete espresso op.
  3. Schenk op het moment van drinken de espresso bij de likeur over het ijs en roer even door.

GLASWERK

Medium Licor 43 balónglas of tumbler glas

SMAAK

  • Bitter
  • Zoet

GELEGENHEID

  • Na het eten
  • Ontspannen

BEREIDING

  • Snelle bereiding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *