BaileysChocoladeGezout

Baileys truffelvierkanten

GEZOUTEN CHOCOLADE BAILEYS TRUFFELVIERKANTEN MET GOUDEN EETBARE GLITTER!

Maakt 20 stukken
bereiding 10 minuten, plus ’s nachts chillen !
Koken 5 minuten

Voeg een beetje sprankeling toe aan iemands leven met deze glittery Baileys truffels.

Goddelijk rijk, ze zullen een geweldig cadeau zijn – ongeacht de gelegenheid

INGREDIËNTEN:

  • 200 g pure chocolade, gehakt
  • 200 g zoete gecondenseerde melk
  • 50 gr poedersuiker
  • 150 gr amandelen, geroosterd en gehakt
  • 4 eetlepels (1 eenheid) Baileys Original Irish Cream
  • 1 eetlepel ongezouten boter
  • zeezout, voor afstoffen
  • eetbare gouden glitter of bladgoud, voor afstoffen

ZWEEP HET OP

  1. Doe de donkere chocolade in een glazen kom. Magnetron een minuut, roer en voeg dan de melk, suiker, amandelen, Baileys Original Irish Cream en de boter toe. Ga verder met de magnetron in intervallen van 30 seconden tot deze volledig gesmolten en glad zijn.
  2. Klop het mengsel 3-4 minuten krachtig. Giet in een 15 cm x 15 cm tin bekleed met antiaanbaksel bakpapier. Koel één nacht.
  3. Snijd in vierkanten, stof met het zeezout en goud glinsteren en serveren.

Geef een reactie